Wie zijn wij?

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Angelina Stolker, eigenaresse van CharBeau Lingerie. Na ruim 24 jaar lang op kantoor gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en CharBeau Lingerie is op 21 augustus 2009 geboren. Inmiddels is CharBeau een begrip in Culemborg. Het is een knusse winkel waar je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kunt shoppen. De klant is bij ons echt koning. In  de paskamers hangt een badjas die je kunt gebruiken om nog lekker rond te neuzen zonder eerst helemaal aan te hoeven kleden. De paskamers zijn ruim en sfeervol. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Er is niets mooiers dan wanneer de klant weggaat met een tevreden glimlach !

De collectie van CharBeau bestaat uit Lingerie, Badmode, Nachtmode, Loungewear, Bovenmode, Beenmode & Accessoires. Onze Lingeriecollectie is bijzonder veelzijdig. Van een mooie functionele sport-BH tot een sexy lingeriesetje, dit alles is te vinden bij CharBeau. Doordat wij veel merken in ons assortiment hebben is er voor elke vrouw en natuurlijk heer lingerie te vinden in onze collectie.

In de badmode hebben we een zeer uitgebreide collectie. Speelse kleurencombinaties, mix & match (ook in de maten), stijlvol, sportief en vrouwelijk. Bikini’s, badpakken en tankini’s met natuurlijk de bijpassende kaftan’s, doeken, jurken, etc, om je look helemaal te stylen.  De nachtmode en loungewear zijn goed vertegenwoordigd. Laat je verrassen door de mooie merken waarbij draagcomfort heel belangrijk is. Ook een heerlijk huispak, pyjama of nightdress is te vinden in onze collectie.

Wij hebben een kleine collectie bovenmode van bijzondere merken in ons assortiment. Laat je verleiden door dit unieke aanbod. In ons assortiment voeren wij panty’s en kousen, van stijlvol zwart tot de meest aparte fantasie prints. Het accessoire aanbod bestaat uit luxe armbanden, oorbellen, kettingen, (strand)tassen en andere seizoens-gerelateerde producten.

Bij CharBeau kennen we ook een aanbod in de wat stoutere categorie. Dit betekent net iets meer sexy, doch altijd stijlvolle lingerie.  Ook geur/massagekaarsen, bad-olie en massage-olie horen hierbij.

 

Nieuwsgierig geworden ? Wij verwelkomen u graag in onze winkel !